Termin za testiranje na korona virus – Test

390,00 kn 1 minute

Uzimanje uzoraka provodi se po principu DRIVE-IN ispred montažnog objekta u dvorištu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Rockefellerova 2 svakog radnog dana od 7.30 – 9.30 sati te subotom od 8.00 – 10.00 sati. Objekt je smješten na prvom kolnom ulazu desno nakon ulaska u Rockefellerovu ulicu (vidjeti sliku). Ukoliko dolazite automobilom stanite ispred rampe i pričekajte ulaz, nakon ulaska parkirajte se ispod šatora te ugasite vozilo. Ne izlazite iz automobila. Ako dolazite pješke, potražite kolni ulaz i šator kod zgrade u Rockefellerovoj 2.

 

PCR testiranje se provodi na temelju uputnice liječnika obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste te se tada ne plaća. Termin testiranja ovisi o datumu za koji je nalaz potreban.

PCR testiranje i BAT (brzi antigenski test)  je moguće napraviti na osobni zahtjev uz plaćanje. Odaberite vrstu testa i termin te nakon toga možete upisati osobne podatke. Preporučamo avansno plaćanje Internet bankarstvom ili uplatnicom.

Također možete odabrati i izdavanje kompletnog nalaza na engleskom jeziku.

Nalaz u standarnom obliku na hrvatskom dodatno sadrži interpretaciju rezultata na engleskom jeziku i u tom formatu je priznat za putovanja u EU.

Prilikom avansnog plaćanja pri testiranju potrebno je prikazati potvrdu o uplati i potvrdu o naručivanju, a prilikom uplate na lokaciji debitnom karticom potrebno je prikazati potvrdu o naručivanju.
Račun za pruženu uslugu se izdaje nakon što je usluga u potpunosti izvršena, odnosno, nakon izdavanja nalaza.

 

Na testiranje je potrebno doći S MASKOM i i ISPRINTANOM POTVRDOM O NARUČIVANJU. Ako nemate mogućnost isprintati potvrdu, pripremite barkod na zaslonu mobitelu.

TERMINI SU OKVIRNI, MOLIMO ZA RAZUMIJEVANJE.

 

Ako ne možete doći na testiranje u zakazanom terminu ili vam nalaz nije došao u očekivanom roku molimo da se javite na covid@hzjz.hr

 

 

Kategorija: