Termin za testiranje na korona virus – Rockefellerova

Uzimanje uzoraka provodi se po principu DRIVE-IN ispred montažnog objekta u dvorištu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Rockefellerova 2 svakog radnog dana od 7.30 – 9.30 sati te subotom od 8.00 – 10.00 sati. Objekt je smješten na prvom kolnom ulazu desno nakon ulaska u Rockefellerovu ulicu (vidjeti sliku). Ukoliko dolazite automobilom stanite ispred rampe i pričekajte ulaz, nakon ulaska parkirajte se ispred kontejnera te ugasite vozilo. Ne izlazite iz automobila. Ako dolazite pješke, potražite kolni ulaz i kontejner kod zgrade u Rockefellerovoj 2. Na testiranje je potrebno doći S MASKOM i OBAVEZNO S ISPRINTANOM POTVRDOM O NARUČIVANJU.

 

PCR testiranje se provodi na temelju uputnice liječnika obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste te se tada ne plaća.

PCR testiranje i BAT (brzi antigenski test)  je moguće napraviti i na osobni zahtjev uz plaćanje.

 

Odaberite vrstu testa i termin te nakon toga možete upisati osobne podatke. Ukoliko plaćate preporučamo avansno plaćanje internet bankarstvom ili uplatnicom. Prilikom avansnog plaćanja pri testiranju potrebno je prikazati potvrdu o uplati.

Također možete odabrati i izdavanje kompletnog nalaza na engleskom jeziku.

Nalaz u standarnom obliku na hrvatskom dodatno sadrži interpretaciju rezultata na engleskom jeziku i u tom formatu je priznat za putovanja u EU.

 

Ako ne možete doći na testiranje u zakazanom terminu ili vam nalaz nije došao u očekivanom roku molimo da se javite na covid@hzjz.hr

Termini su okvirni, molimo za razumijevanje.

 

Kategorija: