Termin za testiranje na korona virus – Rockefellerova

698,21 kn 1 minute

Uzimanje uzoraka provodi se po principu DRIVE-IN ispred montažnog objekta u dvorištu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Rockefellerova 2 svakog radnog dana od 7.30 – 9.30 sati te subotom od 8.00 – 10.00 sati. Objekt je smješten na prvom kolnom ulazu desno nakon ulaska u Rockefellerovu ulicu (vidjeti sliku). Ukoliko dolazite automobilom stanite ispred rampe i pričekajte ulaz, nakon ulaska parkirajte se ispod šatora te ugasite vozilo. Ne izlazite iz automobila. Ako dolazite pješke, potražite kolni ulaz i šator kod zgrade u Rockefellerovoj 2. Na testiranje je potrebno doći S MASKOM i isprintanom potvrdom o naručivanju.

 

Testiranje se provodi na temelju uputnice liječnika obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste te se tada ne plaća. Termin testiranja ovisi o datumu za koji je nalaz potreban. Ukoliko imate uputnicu naručujete se na testiranje preko e-maila: covid@hzjz.hr

 

Ako nemate uputnicu, testiranje je moguće na osobni zahtjev uz plaćanje. U slučaju osobnog zahtjeva, preporučamo avansno plaćanje Internet bankarstvom ili uplatnicom. Prvo odaberite termin te nakon toga možete upisati osobne podatke.

Prilikom avansnog plaćanja pri testiranju potrebno je prikazati potvrdu o uplati i potvrdu o naručivanju, a prilikom uplate na lokaciji debitnom karticom potrebno je prikazati potvrdu o naručivanju.
Račun za pruženu uslugu se izdaje nakon što je usluga u potpunosti izvršena, odnosno, nakon izdavanja nalaza.

Termini su okvirni, molimo za razumijevanje.

Kategorija: